0610944553
Stuur een mail
Vraag een gratis offerte aan
Terug
Buiten schilderwerk. De voorbewerking is bepalend voor het resultaat


Voorbewerking 90% van succes
U kent ze wel, de snelle schilders. Even schuren en daarna direct afschilderen. Het eindresultaat lijkt in eerste instantie bevredigend, maar een jaartje later...
Dan bent u die lage prijs vergeten en uw huis is eigenlijk weer aan een schildersbeurt toe.

Een goede voorbewerking neemt veel tijd in beslag en is essentiŽel voor kwaliteitsschilderwerk. Dat begint al bij het schoonmaken van de te schilderen onderdelen. Schrapen, schuren, bijwerken, gaatjes vullen, houtrotcontrole en eventuele houtrotreparatie, schuren, gronden, voorlakken en afschilderen. Het hoort er allemaal bij. Met extra aandacht voor de onderkanten van kozijnen, glaslatten enz.
Daarom besteden wij veel tijd aan de voorbereiding, want het gaat erom dat uw huis weer in een prima conditie komt.

Veilgheid voorop
Geen stuntwerk op ladders of andere onveilige contructies, maar verantwoord hoogwaardig klim- en steigermateriaal. Daar hebben we ruim in geÔnvesteerd, waardoor we in iedere situatie veilig kunnen werken.

Kwaliteit, daar gaan we voor!
Wij zeggen altijd "Tussen goed en goed is een groot verschil". Daar bedoelen we mee dat er een groot verschil is tussen vaklieden in de branche. Wij letten op details en zijn kritisch op het eindresultaat. Dat kost vaak wat meer inspanning en tijd, maar het eindresultaat is er dan ook naar.

Verfsoorten
Als beroepsschilders werken wij met professionele kwaliteitsproducten zoals verfsystemen van Wijzonol, Sigma, Herfst & Helder enz. De eigenschappen hiervan onderscheiden zich duidelijk van de Doe het Zelf verfsoorten.

Hout, hout en hout
Het ene hout is het andere niet. Er zijn vele verschillen in kwaliteit en duurzaamheid. Houtrot kan al gauw optreden. Om dit vakkundig te repareren zijn wij gecertificeerd.


 
Buitenschilderwerk
Welk schilderwerk ook moet worden uitgevoerd, de kwaliteit wordt bepaald door de voorbewerking, de juiste verfsoort en het vakmanschap.
Dak-
kapel